fbpx
Het online leren platform van HeelHollandFotografeert
IEDERE DAG EEN STAP VERDER IN JE FOTOGRAFIE

Heb je hulp nodig? Ik help je graag

Hier staan de veelgestelde vragen en de antwoorden. Heb je alsnog een vraag? Schroom dan niet om die vraag te stellen. Neem dan even contact op met Mischa van HeelHollandFotografeert via onderstaande link:

Neem contact op met HeelHollandFotografeert

OVER INLOGGEN EN STARTEN MET DE CURSUS

Hoe log ik in?

Bij de aanschaf van je (eerste) cursus krijg je via het website systeem alle inloggegevens. Een gebruikersnaam en een wachtwoord. Zodra je ingelogd bent kan je dat wachtwoord overigens wijzigen.

Bovenaan in het menu van de website is er de knop om in te loggen. Dat doe je met je gebruikersnaam (of mailadres) en het wachtwoord.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Ga dan naar het inlog-gedeelte en vul je gebruikersnaam of mailadres in. Je krijgt dan via de mail een link om je wachtwoord te wijzigen.

Wachtwoord wijzigen lukt niet

Soms is het moeilijk om je wachtwoord te wijzigen als je je wachtwoord vergeten bent. Vaak heeft dat te maken met de link die je via de mail krijgt en dat er een punt in je gebruikersnaam zit. De link werkt dan niet goed. Advies is dan om de gehele link in de email even te kopiëren en te plakken in je browser. Ook kan je je wachtwoord opvragen met je mailadres, dat werkt over het algemeen makkelijker.

Ik weet niet meer met welk mailadres ik mijzelf in heb geschreven voor een cursus

Dan is het verstandig om even direct met mij contact op te nemen en je verhaal te doen. Ik zoek dan even wat gegevens voor je op.

Hoe start ik de cursus na de aanschaf?

Als je de cursus aangeschaft hebt (of hebt geregistreerd bent voor een gratis cursus) kan je starten met de cursus. Je kan naar de bewuste cursus gaan en daar op de oranje knop “Start Cursus” of “Vervolg Cursus” klikken. Je komt dan in de cursus-pagina.
Ik laat dat nog verder zien in deze video.

Ik heb een certificaat, hoe download ik dat certificaat?

Zorg dat je ingelogd bent en ga naar je profiel. Dat kan met het menu rechtsboven. In je profiel staan de certificaten die je verdiend hebt.

OVER KOSTEN EN BETALINGEN

Hoe betaal ik de cursus?

Als je een cursus ziet die je wilt volgen, dan klik je op de knop om de cursus aan te schaffen. Je gaat dan naar de afrekenpagina. Hier reken je af en kies je op welke manier je wilt betalen. Dat kan via iDeal, Bancontact (voor Belgische klanten) of via een overschrijving. Als je met iDeal of bancontact betaalt heb je direct toegang tot de cursus. Als je kiest voor overschrijving, dan krijg je toegang zodra de overschrijving binnen is.

Staat er BTW op de factuur?

Ja, de BTW staat gewoon op de factuur vermeld. Wil je een bedrijfsnaam op de factuur? Zorg dan dat je die bedrijfsnaam goed opgeeft bij de boeking.

Kan ik een cursus cadeau geven?

Ja dat kan. Het makkelijkst is om dit even direct via mij te doen. Alle informatie over cadeaubonnen staat hier en je kan hier ook even het formulier invullen. We hebben dan contact en regelen de betaling en ik zorg dat de ‘krijger’ de juiste gegevens krijgt op het goede moment. Eventueel maak ik een ‘waardebon’ voor je.

Krijg ik een factuur

Bij het inschrijven kies je er voor om direct via iDeal, Bancontact of een bankoverschrijving te betalen. Contante betaling is alleen mogelijk in onderling overleg. Je krijgt dan via het website systeem een bevestiging van je inschrijving. Als je me daar een reply op stuurt met de vraag om een (BTW) factuur, krijg je die snel in de mail.

ALGEMENE VRAGEN

Wanneer kan ik starten met de cursus?

Na je inschrijving en betaling kan je direct starten met de cursus. Je krijgt je inloggegevens per mail toegezonden. Als je kiest om de betaling per overboeking te doen, dan duurt het natuurlijk veen wat langer. Als de betaling dan binnen is krijg je toegang.
Na het inloggen ga je in je account naar cursussen en start je de cursus of ga je verder met de cursus.

Hoe bekijk ik de cursus?

 De online cursussen volg je in je eigen tijd en je kan ze op alle apparaten met een internetverbinding bekijken.  Je logt namelijk gewoon in op de website en kijkt dan per les een video. Die video’s bekijk je dus in je internetbrowser en dat kan op alle mogelijke manieren. Dus op je windows computer, je mac of je mobiel of tablet. Enkele cursussen hebben ook ebooks, dat zijn pdf bestanden. ook die kan je op mac, windows, en mobiele apparaten bekijken.

Hoe lang kan ik de cursus volgen?

Standaard heb je drie jaar de tijd om je cursus af te ronden. Dat is de meeste gevallen voldoende tijd. Kom je er echter achter dat je na drie jaar nog niet klaar bent, dan kan je gewoon verlenging aanvragen, dat is gratis!

Welke software heb ik nodig?

Voor de cursus Lightroom en de cursus Photoshop heb je software nodig. Op deze pagina leg ik uit welke software handig is om te gebruiken en kan je zien waar je eventueel deze software aan kan schaffen als je deze software niet in je bezit hebt.

Kan ik de video's opslaan?

Nee, dat is niet mogelijk. Je kan de video’s alleen bekijken op deze website. Maar je kan dat doen op je pc, tablet of op je mobiel.

Krijg ik een certificaat aan het einde van de cursus?

De meeste cursussen hebben een certificaat. Als je klaar bent, dan krijgt de docent een bericht en maakt hij je certificaat klaar. Dat kan je dan vervolgens downloaden.

Hoe gaat HeelHollandFotografeert met klachten om?

HeelHollandFotografeert vindt het van belang dat de kwaliteit van de cursussen en workshops op een hoog niveau is. Als er echter iets niet goed is, dan is het streven om dit op te lossen. Stuur dus vooral een bericht als je van mening bent dat er iets niet in orde is.

Wie of wat is HeelHollandFotografeert?

Ik ben Mischa de Muynck en HeelHollandFotografeert is mijn fotografiebedrijf. Ik verzorg sinds 2007 cursussen, workshops en fotografievakanties. Natuurlijk ben ik aangesloten bij de kvk en heb een btw nummer.
Ik woon in Kortgene (Zeeland) en in die regio verzorg ik ook klassikale lessen.
Meer informatie over mij is te vinden op deze pagina.

Welke gegevens moet ik invullen bij het boeken van een cursus?

Bij het boeken van een cursus of workshop moet je je naam en adresgegevens opgeven. Een telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig. Natuurlijk gaat HeelHollandFotografeert netjes om met die gegevens. We geven deze gegevens niet aan derden tenzij dit wettelijk verplicht is of noodzakelijk om de cursus of workshop uit te voeren. In dat geval geven we alleen de noodzakelijke gegevens. Het privacy-beleid van HeelHollandFotografeert is hier te vinden.

Wat is het privacyreglement van HeelHollandFotografeert?

Als je gegevens deelt met HeelHollandFotografeert dan gaan we daar natuurlijk netjes mee om. We geven deze gegevens niet aan derden tenzij dit wettelijk verplicht is of noodzakelijk om de cursus, workshop of dienst uit te voeren. In dat geval geven we alleen de noodzakelijke gegevens. Het privacy-beleid van HeelHollandFotografeert is hier te vinden.

Over HeelHollandFotografeert

Bij HeelHollandFotografeert vind je alles om een betere fotograaf te worden. Dat kan met klassikale cursussen op locatie of zoals hier met de verschillende online cursussen .

Hoofdstraat 40
4484CG, Kortgene
06-23756042
leren@HeelHollandFotografeert.nl
BTW: NL001755773B95 KVK: 20168420

Over HeelHollandFotografeert

Wil je in contact komen met Mischa, vul dan het contactformulier in.

Ons beleid aangaande cookies en privacy staat op deze pagina.

Onze klanten waarderen ons! De deelnemers beoordelen HeelHollandFotografeert met een 4,9 van 5 sterren op Facebook en een 4,8 van 5 bij Trustpilot
top
Op alle inhoud van deze website rust het auteursrecht van HeelHollandFotografeert  

Stel Menus in in het Admin Paneel

×

Hallo!

Klik hieronder om een whatsapp-chat te beginnen of stuur een mail via het contactformulier

× Heb je een vraag?