Het online leren platform van HeelHollandFotografeert
IEDERE DAG EEN STAP VERDER IN JE FOTOGRAFIE

Privacybeleid

Wij respecteren uw privacy, lees hier hoe we dat doen

De websites van Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert richten zich op het verzorgen van educatie en informatie op het gebied van fotografie.

Wij hanteren een duidelijk privacy beleid ten aanzien van alle gebruikers (bedrijven en consumenten) van onze website en onze diensten. Dit privacy reglement is bedoeld om u te informeren over het beleid met betrekking tot het verzamelen en gebruik van persoonsgegevens.

Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert, gevestigd aan Hoofdstraat 40 4484CG Kortgene, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Bankrekeningnummer

Wij verwerken deze gegevens niet altijd. Alleen als je een betaling doet aan Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert dan gebruiken wij bijvoorbeeld je bankgegevens. Als je je inschrijft voor het iZine of de Foto7daagse gebruiken we alleen je naam en mailadres. We vragen en gebruiken nooit meer gegevens dan noodzakelijk!

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@heelhollandfotografeert.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.Wil je deze gegevens niet aanleveren, dan kan het zijn dat Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert de gewenste diensten niet kan leveren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Affiliate links
Ik ben graag open naar jullie en dus zeg ik dat bepaalde producten en links naar producten affiliate links bevatten. Dit betekent dat zodra je via zo’n link, op de website van de betreffende aanbieder een product of dienst afneemt, ik daarvoor een klein bedrag ontvang. Voor jou verandert er helemaal niets: Je betaalt niet meer en niet minder dan anders. De reden dat ik een klein bedrag ontvang is dat de betreffende winkel mij ziet als iemand die een nieuwe klant aandraagt.
Ik doe dat omdat ik met mijn fotografie en het onderwijs dat ik geef mijn geld moet verdienen. Op deze manier kan ik artikelen blijven schrijven, projecten blijven ontwikkelen en jullie advies blijven geven. De kleine bijdrage die ik op deze manier ontvang helpt mij daarbij.
Alle producten die ik aanprijs of waar ik een link naartoe gebruik zijn producten en diensten die ik zelf ook gebruik of waarvan ik zeker weet dat ze van toegevoegde waarde zijn. Ik werk samen met onder andere cameranu.nl en bol.com.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar mijn contactformulier. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons.

Over HeelHollandFotografeert

Bij HeelHollandFotografeert vind je alles om een betere fotograaf te worden. Dat kan met klassikale cursussen op locatie of zoals hier met de verschillende online cursussen .

Hoofdstraat 40
4484CG, Kortgene
06-23756042
leren@HeelHollandFotografeert.nl

Over HeelHollandFotografeert

Wil je in contact komen met Mischa, vul dan het contactformulier in.

Ons beleid aangaande cookies en privacy staat op deze pagina.

Onze klanten waarderen ons! De deelnemers beoordelen HeelHollandFotografeert met een 4,9 van 5 sterren op Facebook en een 9,4 bij Trustpilot
top
Op alle inhoud van deze website rust het auteursrecht van HeelHollandFotografeert

Stel Menus in in het Admin Paneel