fbpx
Het online leren platform van HeelHollandFotografeert
IEDERE DAG EEN STAP VERDER IN JE FOTOGRAFIE

Pagina bestaat niet

Hee, je bent op een pagina gekomen die niet (meer) bestaat. Dat is vervelend, want ik heb overal voor je gezocht.

Maar ik help je graag met de opties hieronder

Gratis Minicursus Fotografie

Een gratis minicursus fotografie. Waarom? Omdat ik weet dat beginners vaak dezelfde fouten maken. Ik heb ze zelf ook gemaakt en ik zie veel van mijn cursisten ook deze fouten maken. Ik ga je dus in 5 lessen helpen om die fouten te voorkomen.

Complete online fotocursus

Wil jij je camera zo leren kennen dat jij de foto maakt en niet meer afhankelijk bent van de nukken van je camera? Deze cursus leert je om je camera als gereedschap te gebruiken, leert je kijken en zien en geeft je de hulpmiddelen om fotografisch boven jezelf uit te stijgen. Baal je er ook wel eens van dat je dat ene leuke moment weer niet vast kon leggen met je camera? Vanaf nu niet meer! Wil je professionaliseren in de fotografie? Dan is dit ook een prima manier om alles goed op een rij te krijgen!
Een (betaalde) optie is dat de docent Mischa van HeelHollandFotografeert twee persoonlijke video’s maakt waarin hij jouw foto’s bespreekt en je persoonlijke tips en trucs geeft!

Complete cursus Lightroom Classic CC (ook geschikt voor LR5 en LR6)

In deze online cursus leer je echt alles van Lightroom. Alle onderdelen komen uitgebreid aan bod en met de proeffoto’s kan je meedoen met de lessen. Natuurlijk leer je om je foto’s perfect te bewerken, maar niet alleen dat. We gaan diep in op de bibliotheek. Hoe zorg je ervoor dat je je foto’s goed opslaat en nooit meer kwijtraakt.
Aan het einde van deze cursus zijn jij en Lightroom goede vrienden en ga je effectief en efficiënt om met je foto’s!
De docent, Mischa de Muynck van HeelHollandFotografeert wordt niet voor niets de Lightroomdokter genoemd!

Over HeelHollandFotografeert

Bij HeelHollandFotografeert vind je alles om een betere fotograaf te worden. Dat kan met klassikale cursussen op locatie of zoals hier met de verschillende online cursussen .

Hoofdstraat 40
4484CG, Kortgene
06-23756042
leren@HeelHollandFotografeert.nl

Over HeelHollandFotografeert

Wil je in contact komen met Mischa, vul dan het contactformulier in.

Ons beleid aangaande cookies en privacy staat op deze pagina.

Onze klanten waarderen ons! De deelnemers beoordelen HeelHollandFotografeert met een 4,9 van 5 sterren op Facebook en een 9,4 bij Trustpilot
top
Op alle inhoud van deze website rust het auteursrecht van HeelHollandFotografeert

Stel Menus in in het Admin Paneel