fbpx
  • Geen producten in de winkelwagen.

Gratis minicursus fotografie

Een gratis minicursus fotografie. Waarom? Omdat ik weet dat beginners vaak dezelfde fouten maken. Ik heb ze zelf ook gemaakt en ik zie veel van mijn cursisten ook deze fouten maken. Ik ga je dus in 5 lessen helpen om die fouten te voorkomen.
Je hebt misschien net een nieuwe camera of je fotografeert nog steeds op de automatische stand. Met deze simpele tips kan je meteen al een stapje verder.

Heb je pasgeleden een nieuwe camera gekocht? Of heb je je camera al langer en fotografeer je nog steeds op de automatische stand? Dit is een korte gratis fotografie cursus. Je volgt deze gratis cursus online. 

Ik heb al duizenden mensen verder geholpen met hun fotografie en ik weet dus als geen ander wat de problemen zijn waar je als beginner tegenaan loopt. Daarom heb ik deze minicursus gemaakt. In 5 korte lessen met iedere keer een video geef ik je goede tips waar je gewoon mee aan de slag kan. Je maakt meteen al betere foto’s.

En het leuke is, deze korte fotocursus is gratis! En of je nu een Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Pentax, Olympus of een andere camera hebt, dat maakt niet uit.

 

Wat leer je allemaal in deze gratis online fotografie cursus?

Ik weet dat beginnende fotografen vaak dezelfde fouten maken. Ik heb ze zelf ook gemaakt en ik zie veel van mijn cursisten ook deze fouten maken. Ik ga je dus in 5 lessen helpen om die fouten te voorkomen.
Je hebt misschien net een nieuwe camera of je fotografeert nog steeds op de automatische stand. Met deze simpele tips kan je meteen al een stapje verder.

En een stapje verder zorgt er voor dat je betere foto’s maakt. Zo simpel is het!

Ik laat je zien hoe je je camera instelt voor de beste kwaliteit, waar de verschillende instellingen voor zijn en ik heb tips voor je wat je wel en wat je niet aan moet schaffen. We kijken naar de verschillende standen van de camera en stellen die in op de beste kwaliteit. Ook kijken we hoe je een goed portret maakt. We kijken naar witbalans en hoe je een betere foto maakt door te ‘bewegen’.

Schrijf je nu in voor deze gratis minicursus

Ik maak het makkelijk voor je. Vul je gegevens in en ik zorg dat je direct een email met de eerste twee lessen krijgt. Morgen krijg je dan les 3 en zo krijg je iedere dag een extra les.

Let op, het volgen van deze cursus is echt gratis!

Na het invullen krijg je een mail om je mailadres te bevestigen. Zodra dat gedaan is krijg je met de snelheid van het licht de mail met de eerste twee lessen in je postvak in.

Dit zijn de verschillende lessen:

  • Les 1: must have accessoires
  • Les 2, de verschillende standen van de camera
  • Les 3, instellingen voor een goed portret
  • Les 4, de witbalans
  • Les 5, dichterbij

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al ruim 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef sinds 2007 fotografiecursussen en workshops. Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het les geven daarin hebben ook mij veel geleerd. Zoals waar beginnende fotograferen over struikelen. Deze kennis heb ik gestopt in deze gratis mini fotocursus.

Mijn begin en mijn fouten in de fotografie
Ook ik ben ooit begonnen met fotografie. De informatie die toen beschikbaar was, werd gefragmenteerd aangereikt. Ik moest dus dingen uitproberen en ging af en toe fotografisch behoorlijk de mist in. Door mijn ervaring maar ook die van duizenden cursisten weet ik waar de foutjes liggen die beginnende fotografen maken. Als je deze cursus volgt maak jij die fouten niet! Jij weet na het volgen van deze cursus waar je op moet letten!

6 mei 2024

Over HeelHollandFotografeert

Bij HeelHollandFotografeert vind je alles om een betere fotograaf te worden. Dat kan met klassikale cursussen op locatie of zoals hier met de verschillende online cursussen .

Hoofdstraat 40
4484CG, Kortgene
06-23756042
Mischa @ HeelHollandFotografeert.nl

BTW: NL001755773B95
KVK: 20168420

Over HeelHollandFotografeert

Wil je in contact komen met Mischa, vul dan het contactformulier in.

Ons beleid aangaande cookies en privacy staat op deze pagina.

Onze klanten waarderen ons! De deelnemers beoordelen HeelHollandFotografeert met een 4,9 van 5 sterren op Facebook en een 4,8 van 5 bij Trustpilot

top
Op alle inhoud van deze website rust het auteursrecht van HeelHollandFotografeert  
×

Hallo!

Klik hieronder om een whatsapp-chat te beginnen of stuur een mail via het contactformulier

× Vraag?