fbpx
  • Geen producten in de winkelwagen.

De online cursussen van HeelHollandFotografeert worden door verschillende docenten verzorgd. Stuk voor stuk zijn dit professionals die verstand hebben van het onderdeel.

 

Mischa de Muynck

Mischa is de founder en eigenaar van HeelHollandFotografeert.

Mischa is opgeleid als fotograaf aan de Kunstacademie AKV|St. Joost. Mischa verzorgt naast veel cursussen en workshops ook de administratie voor de cursussen en workshops.

Als fotograaf heeft Mischa vele jaren ervaring, maar als fotografie-coach nog meer. Al tijdens zijn studie op de kunstacademie starte hij met les geven en dat is nooit meer gestopt. Mischa verzorgt ook het online gedeelte van HeelHollandFotografeert een organiseert fotografie-evenementen als de Foto7daagse en 3×50.

Mischa is in te huren als spreker, coach en inspirator.

Kaat Stieber

Als je het over Fine Art fotografie hebt, dan heb je het over Kaat Stieber (Hellevoetsluis, studio in Rotterdam). Kaat verzorgt ook met veel plezier de workshop portretfotografie voor HeelHollandFotografeert.

Kaat Stieber Exposeert wereldwijd, heeft meerdere internationale awards en publicaties  op haar naam staan. Haar werk wordt verkocht in verschillende galerieën in Nederland en New York en op kunstbeurzen in verschillende landen. Kaat Stieber is de winnares van de ‘Grote Paul’ Fotoprijs in 2020. Prominente fotografen zoals Paul Huf, Erwin Olaf, Anton Corbijn, Rineke Dijkstra, en Stephan Vanfleteren hebben deze prijs in het verleden ontvangen.

Elke foto die zij maakt, is een verbeelding van verhalen in haar hoofd waar verleden, heden en surrealisme samenkomen. Hierin proef je haar Nederlandse identiteit, haar voorliefde voor de oude Hollandse meesters en haar jarenlange ervaring in de theaterwereld. Elke foto bouwt zij haast schilderachtig op, waarbij ze zelf handmatig kostuums, decors en achtergronden maakt.

Pas als de foto lijkt op het oorspronkelijke verhaal in haar hoofd, is ze tevreden.

Jan Torfs

Jan Torfs studeerde af als chemicus te Antwerpen en Groningen in 1983. Hij werkte vele jaren in de kunststofindustrie, onder meer als Global Kleur Technologie Leider bij Dow, waar hij zich al in 1994 in kleur verdiepte en kleurbeheer invoerde. Dit leidde tot een meer duurzame productie van kunststoffen en bouw van een nieuwe fabriek.

Sinds 2009 is Jan zelfstandig fotograaf. Hij won verschillende prijzen en specialiseerde zich in het ontwikkelen en geven van fotocursussen.

Jan heeft nog dezelfde focus op de diepe kennis van fotografie met de nadruk op lichttechniek en kleur. Deze kennis deelt hij o.a. in de cursussen studiofotografie en kleurbeheer. De unieke cursus kleurbeheer werd niet alleen aan groepen van meer dan 100 enthousiaste deelnemers gepresenteerd, maar ook aan vele kleine groepjes. Dankzij deze cursus werken al vele fotografen efficiënter en duurzamer: minder weggegooide prints en fotoboeken, minder kosten, minder frustratie, en mooiere foto’s zowel op prints als op websites en social media. En deze geweldige cursus kleurbeheer voor fotografen is hier nu ook online en in je eigen tempo te volgen.

Arnoud van de Weerd

Arnoud van de Weerd (1978) vindt het heerlijk om met zijn camera buiten te zijn. Daar maakt hij vooral landschapsfoto’s, stadsgezichten en foto’s met een lange sluitertijd. De verwondering voor zijn omgeving probeert hij vast te leggen door zaken als compositie, kleur en lichtval op een mooie manier te combineren.

Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat hij er dan vaak op uit trekt. Zijn ervaringen verwoordt hij in artikelen op diverse internetfora en zijn foto’s zijn gepubliceerd in enkele fotobladen en leerboeken.
Wil je meer foto’s zien van Arnoud, bekijk dan zeker zijn website eens.

Over HeelHollandFotografeert

Bij HeelHollandFotografeert vind je alles om een betere fotograaf te worden. Dat kan met klassikale cursussen op locatie of zoals hier met de verschillende online cursussen .

Hoofdstraat 40
4484CG, Kortgene
06-23756042
Mischa @ HeelHollandFotografeert.nl

BTW: NL001755773B95
KVK: 20168420

Over HeelHollandFotografeert

Wil je in contact komen met Mischa, vul dan het contactformulier in.

Ons beleid aangaande cookies en privacy staat op deze pagina.

Onze klanten waarderen ons! De deelnemers beoordelen HeelHollandFotografeert met een 4,9 van 5 sterren op Facebook en een 4,8 van 5 bij Trustpilot

top
Op alle inhoud van deze website rust het auteursrecht van HeelHollandFotografeert  
×

Hallo!

Klik hieronder om een whatsapp-chat te beginnen of stuur een mail via het contactformulier

× Vraag?