fbpx
 • Geen producten in de winkelwagen.

4.7

3

63

LET OP, tijdelijk 25% korting op deze cursus

Met Adobe Photoshop is het mogelijk om werelden te creëren die alleen in je verbeelding bestaan. Kaat Stieber – fotograaf en digital artist – heeft de afgelopen jaren haar ideeën tot leven gebracht in Photoshop. Haar passie is surrealistische digitale fotomontage, deze werken zijn internationaal beloond met awards en over de hele wereld te zien.

Prijs van deze cursus

Oorspronkelijke prijs was: €79,00.Huidige prijs is: €59,00.

Aantal onderdelen

10

Totale tijdsduur

3 years

– NEDERLANDS GESPROKEN
– LEER OP ALLE APPARATEN
– STANDAARD 3 JAAR TOEGANG
– GRATIS VERLENGING!

Volg deze cursus!
Ontmoet Kaat Stieber die zich heeft weten te specialiseren in haar passie: surrealistische fotomontage. Kaat laat haar eigen workflow zien die zij in het complexe Photoshop eigen heeft gemaakt. Je gaat gelijk aan de slag door originele foto’s te downloaden en deze samen te stellen met alle tools die nodig zijn om een geloofwaardige fotomanipulatie foto te maken. We beginnen met het maken van een surrealistisch stilleven, hierin bestaat keuze mogelijkheid in vazen en bloemen. Voor deze fotomanipulatie komen meerdere Photoshop tools aan bod; zoals uitsnijden, selecteren, transformeren, maskers maken, kleuren veranderen en meer. Uiteindelijk is de finishing touch een belangrijk onderdeel om de foto een eigen sfeer te geven en het beeld tot een geheel te maken. Na deze lessen vatten we nog een keer alle elementen samen die behandeld zijn. Met meerdere landschapsfoto’s wordt een nieuw landschap gecreëerd. Zo worden alle vaardigheden direct nog een keer toegepast om zo te ontwikkelen in het maken van een nieuwe omgeving. Voor zowel voor het gemanipuleerde stilleven als het landschap zijn de originele bronbestanden beschikbaar. Je kan dus meteen aan de slag. Een cursus om je creativiteit te stimuleren en fantasiebeelden werkelijkheid te maken door middel van productieprocessen voor fotografie en fotomontage.

De docent voor deze online cursus

Deze cursus gaat uit van al een kleine voorkennis van Photoshop. De docent voor deze cursus is Kaat Stieber. Meer informatie over Kaat en de andere docenten van HeelHollandFotografeert staat hier. Volg deze cursus!

Lessenpakket

  • 01. Foto bestanden downloaden 00:00:00
  • 02. Het decor maken 00:10:00
  • 03. Bloemen toevoegen 00:10:00
  • 04. Uitsnijden en warpen 00:09:00
  • 05. Vormen aanpassen 00:06:00
  • 06. Kleuren veranderen 00:09:00
  • 07. Schaduw en lichtspel 00:11:00
  • 08. Finishing touch 00:09:00
  • 09. Foto bestanden downloaden 00:00:00
  • 10. Landschap samenstellen 00:36:00

Docent voor deze cursus

Profielfoto
Mischa van HeelHollandFotografeert

Wat vinden anderen van deze cursus

4.7

4.7
3 ratings
 • 5 stars2
 • 4 stars1
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0
 1. Jessica van der Mast11 mei 2023 at 16:00
  Super goede uitleg en fijne cursus
  5

  Ik vond dit een super goede en fijne cursus. Goede uitleg. Ik had al best veel kennis van Photoshop, maar heb nu eindelijk ook geleerd hoe ik met lagen moet werken.
  Hoop dat ik veel mooi eigen werk kan gaan samenstellen nu.

  Dank je wel Kaat !

 2. Marjolein Meijvis20 januari 2022 at 15:05
  Fijne uitleg en tempo
  5

  Ik vond dit een hele fijne cursus.
  Kaat legt heel rustig uit en doet tegelijkertijd mee waardoor je ziet waar je moet klikken bv.

  Ook zijn de hoofdstukken hapklare brokken; na ieder hoofdstuk is er gelegenheid om zelf toe te passen. De theorie is precies lang genoeg zodat je niet telkens terug moet naar de cursus voor een “hoe-zat-het-ook-alweer fragment”.

  Veel geleerd dus

  Intussen zijn er wel een aantal slimme tools in Photoshop waarbij bepaalde handelingen uit de cursus inmiddels sneller c.q. makkelijker c.q anders gaan

 3. Veel geleerd
  4

  Fijne cursus waarin ik veel geleerd heb. Omdat ik echter een beginneling in photoshop ben én geen mac gebruiker, was het lastig om de snelheid van toetsencombinaties te volgen. Door steeds : terug te spoelen” en tegelijkertijd in photoshop te oefenen, is het me gelukt om de oefeningen uit te voeren.

  Iets meer tussentijdse uitleg over welke toets/icoon ik moet gebruiken zou fijn zijn (voor een beginneling), ook omdat met de steeds nieuwere updates van photoshop het soms zoeken is. En als laatste misschien een overzichtje toevoegen met de gebruikte toetsencombinaties.

  Maar alleszins een cursus die de moeite waard is!

Over HeelHollandFotografeert

Bij HeelHollandFotografeert vind je alles om een betere fotograaf te worden. Dat kan met klassikale cursussen op locatie of zoals hier met de verschillende online cursussen .

Hoofdstraat 40
4484CG, Kortgene
06-23756042
Mischa @ HeelHollandFotografeert.nl

BTW: NL001755773B95
KVK: 20168420

Over HeelHollandFotografeert

Wil je in contact komen met Mischa, vul dan het contactformulier in.

Ons beleid aangaande cookies en privacy staat op deze pagina.

Onze klanten waarderen ons! De deelnemers beoordelen HeelHollandFotografeert met een 4,9 van 5 sterren op Facebook en een 4,8 van 5 bij Trustpilot

top
Op alle inhoud van deze website rust het auteursrecht van HeelHollandFotografeert  
×

Hallo!

Klik hieronder om een whatsapp-chat te beginnen of stuur een mail via het contactformulier

× Vraag?