fbpx
Het online leren platform van HeelHollandFotografeert
IEDERE DAG EEN STAP VERDER IN JE FOTOGRAFIE

Cadeaubon

Cadeaubon Fotocursus of workshop

cadeaubon HeelHollandFotografeertWil je een origineel cadeau geven? Natuurlijk is een cursus of workshop van HeelHollandFotografeert dan een goed idee. Je kan een waardebon geven voor een specifieke workshop of cursus of ter waarde van een bedrag naar keuze. De ontvanger neemt dan contact op met HeelHollandFotografeert en in overleg kiezen we dan een cursusdatum. Hiernaast zie je een voorbeeld van een dergelijke waardebon. Na bestelling en betaling krijg je de waardebon toegezonden per post of digitaal om zelf af te drukken. Op deze manier kan je dan ook echt wat geven!

Dit is het beste cadeau

HeelHollandFotografeert verzorgt al jaren cursussen en workshops en het is altijd leuk om een collega, een bekende, familielid of geliefde een cadeaubon te geven.
De gever geeft iets leuks en de ontvanger heeft echt iets aan dit cadeau. Beter leren fotograferen is het beste cadeau voor de ontvanger en de omgeving. En HeelHollandFotografeert heeft niet voor niets geweldige beoordelingen. 9,3 van 10 sterren op Trustpilot en op Facebook krijgt HeelHollandFotografeert maar liefst 4,9 van de 5 sterren!

Hoe schaf je een HeelHollandFotografeert cadeaubon aan?

Het aanschaffen van een HeelHollandFotografeert cadeaubon is heel eenvoudig.
Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op. We bespreken de tekst die op de bon moet komen te staan en hoe je de bon wilt ontvangen. Je krijgt van mij een betaallink zodat je snel via iDeal, Mistercash of een bankoverschrijving kan betalen.

Alle cadeaubonnen blijven maximaal 2 jaar geldig.

Over HeelHollandFotografeert

Bij HeelHollandFotografeert vind je alles om een betere fotograaf te worden. Dat kan met klassikale cursussen op locatie of zoals hier met de verschillende online cursussen .

Hoofdstraat 40
4484CG, Kortgene
06-23756042
leren@HeelHollandFotografeert.nl
BTW: NL001755773B95 KVK: 20168420

Over HeelHollandFotografeert

Wil je in contact komen met Mischa, vul dan het contactformulier in.

Ons beleid aangaande cookies en privacy staat op deze pagina.

Onze klanten waarderen ons! De deelnemers beoordelen HeelHollandFotografeert met een 4,9 van 5 sterren op Facebook en een 4,8 van 5 bij Trustpilot
top
Op alle inhoud van deze website rust het auteursrecht van HeelHollandFotografeert  

Stel Menus in in het Admin Paneel

×

Hallo!

Klik hieronder om een whatsapp-chat te beginnen of stuur een mail via het contactformulier

× Heb je een vraag?