fbpx
  • Geen producten in de winkelwagen.

Alle cursussen

3×50 zaken

Mag je meedoen met 3x50 in 2023-2024?

Lightroom beheer voor professionals en amateurs

Gebruik Lightroom Classic als een PRO! In deze online cursus gaat het niet over het bewerken in Lightroom, maar over het beheer gedeelte. Want juist daar is veel tijd te winnen door deze geweldige software op de beste manier te gebruiken. Als Lightroomdokter heb ik honderden mensen geholpen met Lightroom en gezien wat er mis gaat en wat er beter en efficiënter kan. Deze online cursus is geschikt voor serieuze amateurfotografen en fotografen die professioneel met hun fotografie bezig zijn.

Druppels en Splash

Splash en druppelfoto’s. Hoe moeilijk kan dat nu zijn? Nou, er zitten toch wel wat meer haken en ogen aan dan gewoon een aardbei in een bak melk gooien. Want je zal toch echt goed moeten timen én rekening houden met verschillende technische zaken. In deze online workshop ga ik je vertellen hoe je dat allemaal doet. Waar let je op, hoe doe je dingen en vooral wat moet je niet doen. Het komt allemaal voorbij en ik laat je zien hoe je dit met huis, tuin en keukenspullen doet.

Minicursus fotografie bezoekers Paardekreek

Speciaal voor de bezoekers van camping en villapark de Paardekreek in Kortgene een minicursus fotografie. We laten je in deze cursus zien wat er in de buurt te doen is en hoe je dat op de foto zet. Maar ook maakt tal een mooi mosselpannetje en ze laat zien hoe je een maaltje op de foto zet. We sluiten af met een video over het maken van een (zelf)portret en in het ebook staan nog meer tips (en leuke opdrachten).

Online cursus landschapsfotografie

MAAK DE MOOISTE LANDSCHAPSFOTO'S Je ziet ze overal, die prachtige natuurfoto's. En het is één van de meeste geliefde onderwerpen in de fotografie, het landschap. Arnoud van de Weerd neemt je mee in deze mooie plaatjes. Hij laat je zien wat je nodig hebt, hoe je je voorbereid en vooral wat je doet ter plekke. Vanaf nu weet jij ook hoe je die mooie, betoverende platen maakt!

foto’s voor je webshop, een gratis cursus

Ik laat je zien hoe je met de kosten van een paar euro een zogenaamde lichttent maakt. En die lichttent gebruiken we vervolgens om producten netjes te fotograferen. Op die manier maak je snel (en goedkoop) betere foto's voor je webshop. Want iedereen weet, een goede foto is een belangrijk onderdeel van je webshop. En je volgt deze cursus helemaal gratis

Kleurbeheer voor fotografen

De foto die je hebt gemaakt en hebt bewerkt is ineens heel anders op de afdruk. En de klant is daar misschien niet tevreden mee... Jan Torfs is een expert in kleurbeheer. Hij neemt je in deze online cursus mee in deze wereld en laat zien wat er bij komt kijken om de juiste kleuren op je monitor en je afdrukken te krijgen. Jij en je klanten zullen je dankbaar zijn.

Photoshop manipulatie door Kaat Stieber

LET OP, tijdelijk 25% korting op deze cursus Met Adobe Photoshop is het mogelijk om werelden te creëren die alleen in je verbeelding bestaan. Kaat Stieber – fotograaf en digital artist – heeft de afgelopen jaren haar ideeën tot leven gebracht in Photoshop. Haar passie is surrealistische digitale fotomontage, deze werken zijn internationaal beloond met awards en over de hele wereld te zien.

Masterclass de ultieme scherpe foto

ALTIJD SCHERPE FOTO'S? Heb jij wel eens een onscherpe foto? Of een foto die wel scherp is, maar niet daar waar jij precies wilt? Of dat je je zorgen maakt over de ruis in je foto?  In deze masterclass leer je alles wat nodig is voor de ultieme scherpe foto. Ik leg je in duidelijke taal uit hoe het komt dat je foto's niet altijd scherp zijn en wat je er aan kan doen. En zeg nu zelf, je wil toch een mooie scherpe foto?

Flitsen met de opzetflitser

Flitsen, veel mensen denken dat dat moeilijk is. Maar wees gerust! na deze cursus weet jij exact hoe licht zich gedraagt en hoe je het flitslicht 'kan temmen'. Je gebruikt je opzetflitser zowel op als van de camera af en weet eigenlijk altijd het licht te manipuleren. Zo zorg jij altijd voor het beste licht in je foto.

Photoshop CC voor fotografen

Leer Photoshop gebruiken als een echte fotograaf! Photoshop is een geweldig uitgebreid programma. Dus waar moet je beginnen als fotograaf? En wat zijn handige zaken voor de fotograaf? In deze serie leg ik je uit welke onderdelen van Photoshop je als fotograaf echt moet kennen en gebruikt. Inbegrepen in de cursus zijn veel voorbeeldfoto's waarmee je kan oefenen. Maar natuurlijk gebruik je ook je eigen foto's.

Persoonlijke begeleiding Mischa – Heel Holland Fotografeert

Dit is een extra module die hoort bij de Online fotocursus.

Complete cursus Lightroom Classic (ook geschikt voor LR5 en LR6)

WORDT ECHT EEN MEESTER IN LIGHTROOM! In deze online cursus leer je echt alles van Lightroom. Alle onderdelen komen uitgebreid aan bod en met de proeffoto's kan je meedoen met de lessen. Natuurlijk leer je om je foto's perfect te bewerken, maar niet alleen dat. We gaan diep in op de bibliotheek. Hoe zorg je ervoor dat je je foto's goed opslaat en nooit meer kwijtraakt.

Gratis Minicursus Fotografie

Een gratis minicursus fotografie. Waarom? Omdat ik weet dat beginners vaak dezelfde fouten maken. Ik heb ze zelf ook gemaakt en ik zie veel van mijn cursisten ook deze fouten maken. Ik ga je dus in 5 lessen helpen om die fouten te voorkomen. Je hebt misschien net een nieuwe camera of je fotografeert nog steeds op de automatische stand. Met deze simpele tips kan je meteen al een stapje verder.

Complete online fotocursus

LET OP, tijdelijk ruim 50% korting op deze cursus!!! Wil jij je camera zo leren kennen dat jij de foto maakt en niet meer afhankelijk bent van de nukken van je camera? Deze cursus leert je om je camera als gereedschap te gebruiken, leert je kijken en zien en geeft je de hulpmiddelen om fotografisch boven jezelf uit te stijgen. Baal je er ook wel eens van dat je dat ene leuke moment weer niet vast kon leggen met je camera? Vanaf nu niet meer!

Over HeelHollandFotografeert

Bij HeelHollandFotografeert vind je alles om een betere fotograaf te worden. Dat kan met klassikale cursussen op locatie of zoals hier met de verschillende online cursussen .

Hoofdstraat 40
4484CG, Kortgene
06-23756042
Mischa @ HeelHollandFotografeert.nl

BTW: NL001755773B95
KVK: 20168420

Over HeelHollandFotografeert

Wil je in contact komen met Mischa, vul dan het contactformulier in.

Ons beleid aangaande cookies en privacy staat op deze pagina.

Onze klanten waarderen ons! De deelnemers beoordelen HeelHollandFotografeert met een 4,9 van 5 sterren op Facebook en een 4,8 van 5 bij Trustpilot

top
Op alle inhoud van deze website rust het auteursrecht van HeelHollandFotografeert  
×

Hallo!

Klik hieronder om een whatsapp-chat te beginnen of stuur een mail via het contactformulier

× Vraag?